INFO – ABC

ALLE INFORMATIE BUNNIKS RIDE

AANMELDEN & INSCHRIJVEN
Aanmelden en inschrijven voor Bunniks Ride kan alleen via de website. Let op: inschrijven op de dag zelf kan dus niet! Na je inschrijving en betaling ontvang je een bevestiging via email. Na de betaling is je inschrijving definitief. Inschrijven kan binnenkort. De inschrijfkosten voor alle routes zijn € 15,00 per persoon.

AFSTANDEN ROUTES BUNNIKS RIDE
Wielrenners
Je fietst in teamverband onder leiding van een wegkapitein van Bunniks Ride. Er zijn twee afstanden:  75 km en 100 km. Halverwege de tocht is een verzorgingsplaats waar gratis versnaperingen worden uitgedeeld en waar je je bidon kunt vullen. De routes zijn duidelijk en volledig uitgepijld. Een GPS bestand is t.z.t. beschikbaar.

Toerfietsers:
Er zijn routes met een afstand van 25 of 50 km. Je fietst de routes zelfstandig aan de hand van een routebeschrijving die je bij de start ontvangt. Voor de afstand van 50 km is halverwege een verzorgingspost.

BLIJVENDE HERINNERING: HET ‘BUNNIKS RIDE MIJLPAALTJE’
Wil je een blijvende herinnering van deze fietstocht? Bestel dan voor maar 10 euro het gepersonaliseerde Bunniks Ride Mijlpaaltje bij je inschrijving. Op het paaltje wordt je naam en de gefietste afstand gedrukt. Dit unieke Mijlpaaltje is nergens anders verkrijgbaar en de opbrengst gaat volledig naar het Prinses Maxima Centrum. Als je een donatie (p.p.) doet van minimaal 50 euro ontvang je het Mijlpaaltje gratis.

DATUM
De vijfde editie van Bunniks Ride wordt binnenkort bekend gemaakt.

DEELNAMELIMIET
Er is een maximum aan het aantal inschrijvingen voor Bunniks Ride. Wacht dus niet te lang met inschrijven.

KOSTEN
De inschrijfkosten zijn € 15,00 per persoon. Daarnaast vragen we je een donatie te doen voor het Prinses Maxima Centrum. Bij een donatie van 50 euro (p.p.) of meer ontvang je het Bunniks Ride Mijlpaaltje gratis. De kosten voor de organisatie worden vrijwel helemaal door sponsoren gedragen. De opbrengst van de Mijlpaaltjes en jouw donatie gaan voor 100% naar het Prinses Maxima Centrum.


Het Prinses Maxima Centrum in Utrecht is volledig gespecialiseerd in kinderoncologie. Het centrum wil ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Ieder jaar krijgen in Nederland ongeveer 500 kinderen kanker. Het gaat om veel soorten kanker en de meeste vormen van kinderkanker komen maar tussen 5 en 25 keer per jaar voor. Concentratie van zorg en onderzoek op één locatie is nu mogelijk dankzij de realisatie van dit unieke centrum. Het volledig nieuwe kinderziekenhuis is in 2018 officieel geopend. Redenen genoeg toch om voor te gaan fietsen en je in te schrijven voor Bunniks Ride.

LAATSTE NIEUWS
Voor foto’s, meer informatie en het laatste nieuws bezoek onze facebookpagina

SPONSOREN
Zonder sponsoren is het ondenkbaar dat Bunniks Ride wordt georganiseerd. De kosten voor de organisatie worden vrijwel volledig door hen gedragen. Ken je een bedrijf dat het doel van Bunniks Ride een warm hart toedraagt laat het ons weten! Onze vaste en trouwe sponsoren zijn:

                  


START & FINISH

De start en de finish is in het winkelcentrum van Bunnik. 

VEILIGHEID & GEZONDHEID
Vanzelfsprekend ben je een dame of heer in het verkeer. Een helm is verplicht en we gaan er vanuit dat je een goede gezondheid hebt. Wees verantwoordelijk en bij (Corona) klachten blijf dan thuis. De volledige fietsregels kun je nalezen in het reglement van Bunniks Ride op deze site.

VRIJWILLIGERS
Zonder vrijwilligers geen Bunniks Ride. Ken je mensen die van aanpakken houden en mee willen helpen?  Laat het ons weten!

VRAGEN / SUGGESTIES / OPMERKINGEN?
Mail naar info@bunniksride.nl.