BUNNIKSRIDE: HOPELIJK WEER IN SEPTEMBER 2021
9 januari 2017

INFORMATIE-ABC

ALLE INFORMATIE BUNNIK’S RIDE 2020

AANMELDEN & INSCHRIJVEN
Aanmelden en inschrijven voor Bunniks Ride kan alleen via de website. Let op: inschrijven op de dag zelf kan dus niet! Na je inschrijving en betaling ontvang je een bevestiging via email. Na de betaling is je inschrijving definitief. Inschrijven kan tot en met 6 september 2020. De inschrijfkosten voor alle routes zijn normaal € 12,50 per persoon, maar dit jaar (2020) vanwege alle beperkingen gratis.

VEILIGHEID & GEZONDHEID
Vanzelfsprekend ben je een dame of heer in het verkeer. Een helm is verplicht en we gaan er vanuit (zeker dit jaar) dat je een goede gezondheid hebt. Wees verantwoordelijk en bij (Corona) klachten blijf dan thuis. De volledige fietsregels kun je nalezen in het reglement van Bunniks Ride op deze site.

AFSTANDEN
Wielrenners:
Je fietst de afstanden op eigen gelegenheid of met een eigen team. Dit jaar helaas geen Bunniks Ride teams en geen wegkapiteins. Er zijn twee afstanden: 75 km en 100 km. Als je start vanuit Bunnik tussen 08:30 en 10:30 uur is er halverwege de tocht is een verzorgingsplaats waar gratis versnaperingen worden uitgedeeld en waar je je bidon kunt vullen. De routes zijn duidelijk en volledig uitgepijld. Een GPS bestand is beschikbaar.

Toerfietsers:
Dit jaar helaas geen routes voor toerfietsers.

BLIJVENDE HERINNERING: HET ‘BUNNIKS RIDE MIJLPAALTJE’
Wil je een blijvende herinnering aan deze fietstocht? Bestel dan voor maar 10 euro het gepersonaliseerde Bunniks Ride Mijlpaaltje bij je inschrijving. Op het paaltje wordt je naam en de gefietste afstand gedrukt. Dit unieke Mijlpaaltje is nergens anders verkrijgbaar en de opbrengst gaat volledig naar het Prinses Maxima Centrum. Als je een donatie (p.p.) doet van minimaal 50 euro ontvang je het Mijlpaaltje gratis.

DATUM
De derde editie van Bunniks Ride is 13 september 2020.

DEELNAMELIMIET
Er is een maximum aan het aantal inschrijvingen voor Bunniks Ride. Wacht dus niet te lang met inschrijven.

START & FINISH
De start en de finish voor de route bepaal je zelf. De routes zijn volledig en duidelijk uitgepijld. Als je vanuit Bunnik start tussen 08:30 en 10:30 is er in Baarn een verzorgingspost met drinken en versnaperingen.

KOSTEN
De inschrijfkosten zijn normaal € 12,50, maar dit jaar vanwege alle beperkingen is er geen inschrijfgeld. Wel vragen we een donatie voor het Prinses Maxima Centrum. Bij een donatie van 50 euro (p.p.) of meer ontvang je het Mijlpaaltje gratis. Alle kosten van de organisatie worden volledig door de sponsoren gedragen. De opbrengst van de Mijlpaaltjes en de donaties gaan voor 100% naar het Prinses Maxima Centrum.

PRINSES MAXIMA CENTRUM
Het Prinses Maxima Centrum in Utrecht is volledig gespecialiseerd in kinderoncologie. Het centrum wil ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Ieder jaar krijgen in Nederland ongeveer 500 kinderen kanker. Het gaat om veel soorten kanker en de meeste vormen van kinderkanker komen maar tussen 5 en 25 keer per jaar voor. Concentratie van zorg en onderzoek op één locatie is nu mogelijk dankzij de realisatie van dit unieke centrum. Het volledig nieuwe kinderziekenhuis is in 2018 officieel geopend. Redenen genoeg toch om voor te gaan fietsen en je in te schrijven voor Bunniks Ride.

SPONSORS
Zonder onze sponsoren is het ondenkbaar dat Bunniks Ride wordt georganiseerd. De kosten voor de organisatie worden volledig door hen gedragen. Ken je een bedrijf dat het doel van Bunniks Ride een warm hart toedraagt laat het ons weten! Onze vaste en trouwe sponsoren zijn:
C-VIS, MIJLPAALTJE.NL, GEREEDSCHAPVERHUUR.NL, GEERKE VERMEULEN FOTOGRAFIE, ADVIESCENTRUM LAMMERS (REGIOBANK), ALBERT HEIJN BUNNIK en HET WAPEN VAN BUNNIK, 

VRIJWILLIGERS
Zonder vrijwilligers geen Bunniks Ride. Ken je mensen die van aanpakken houden en mee willen helpen?  Laat het ons weten!

VRAGEN / SUGGESTIES / OPMERKINGEN?
Mail naar info@bunniksride.nl.